Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Always feel special..!



Δεν ξέρω αν το έχεις αντιληφθεί αλλά υπάρχει κάτι που λέγεται Ζωή. Υπήρχε πριν από εσένα και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από εσένα. Και δεν σε περιμένει ξέρεις. Θέλω να πώ πώς ακόμα και τις στιγμές που αντικρίζεις το σκληρό της προφίλ, σου έχει δωθεί αυτή η μοναδική ευκαιρία. Να ζείς, να νιώθεις, να δημιουργείς. Και έχεις αυτήν την τύχη να παίξεις, να απλώσεις τα χαρτιά σου, να ρισκάρεις, να χάσεις, να κερδίσεις, να ρεφάρεις. Και πάλι απ'την αρχή, καινούργιος γύρος. Τοποθετήσου εκεί που σε πάει η καρδιά και μην σκάς τόσο, εντάξει θα είσαι. Μετά; Μετά τι; Όπως λέει και η αγαπημένη μου Ομηρόλη μετά είναι μόνο το γήρας και επειδή σε αυτήν την ζωή ή θα ζείς ή θα θυμάσαι έιναι καλό να αφήσεις το δεύτερο για όταν πια δεν θα μπορείς να κάνεις το πρώτο! Δικαίωμα στο όνειρο έχουμε όλοι και εδώ πάλι έχεις επιλογή, εσύ αποφασίζεις αν έχεις τα κότσια να παλέψεις γι'αυτό. Δύο είναι οι κατηγορίες, εκείνοι που προσπαθούν πάντα και εκείνοι που αργά ή γρήγορα παραιτούνται. Μπές στο παιχνίδι λοιπόν και παίξε με τα φύλλα που έχεις, θα έρθουν κι άλλα, γνώριμα, άβολα, καινούργια, παλιά, παίξε αχόρταγα, με ενθουσιασμό, με λαχτάρα και με συνέπεια στα θέλω σου. Κι αν είσαι συνεπής στα θέλω σου δεν θα χρειαστεί να δικαιολογηθείς ποτέ και σε κανέναν.-

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ!!

Τις τελευταίες μέρες έχω διαρκώς τα νεύρα μου. Λες και έχει γεμίσει ο κόσμος ηλίθιους ανάγωγους κάφρους!! Ανεξαιρέτως φύλου. Έχω έναν μόνιμο εκνευρισμό και η όλη κατάσταση που επικρατεί δεν βοηθάει και πολύ. Και να φανταστείς πως με βαθμό αισιοδοξίας το 10, παίρνω 20 με μεγάλη ευκολία!

Τέλοσπάντων, χαζεύοντας στα favorites μου μπας και χαλαρώσω λίγο, ξετρύπωσα ένα αγαπημένο μου βιντεάκι - απόσπασμα από τις καλύτερες ελληνικές σειρές της τελευταίας δεκαετίας και μου θύμισε πως 'Η μοναδικότητα δεν ασχολείται με το τι κάνεις, ασχολείται με το τι είσαι!'

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Δικιά μου η αμαρτία!

Θα ήθελα πάρα πολύ να ανακαλύψω μία δίαιτα, αποκλειστικά με μπουγάτσες, κρουασάν σοκολάτας απαραιτήτως ζεστά, πατάτες τηγανητές με πολύ αλάτι, ουζομεζέδες, παγωτό, μακαρονάδες! Θα είχε μεγάλη επιτυχία και πιστεύω πως θα έκανα πολύ κόσμο ευτυχισμένο!! Δεν έχω καμία εμμονή με το φαγητό και τις δίαιτες, είμαι κανονική, ούτε αδύνατη ούτε παχιά. 'Ανθρωπος των παθών και των απολαύσεων. Ανά περιόδους, βάζω λίγο, τα παίρνω στο κρανίο - γιατί αθλούμαι κιόλας οπότε λέω τζάμπα κόπος - και επανέρχομαι! Θεωρώ όμως το φαγητό μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής, το ίδιο θεωρώ και το ωραίο/υγιές σώμα. Το ίδιο και πολλά άλλα. Μέτρον άριστον. Μου αρέσει πολύ δε, όλο το πακέτο, το όμορφα στρωμένο τραπέζι, το ζεστό φαγητό, τα λουλούδια ή το κερί στην μέση, τα ποτήρια του κρασιού. Συνάμα μου αρέσει να φοράω το αγαπημένο μου φουστάνι και να νιώθω όμορφη μέσα σε αυτό! Χαίρομαι πάρα πολύ όσους αγαπούν το σώμα τους έτσι ακριβώς όπως είναι, αδύνατοι, κανονικοί, παχουλούληδες, (έχω υπάρξει και τα τρία) σημασία έχει να νιώθεις εσύ καλά, αν το καλοσκεφτείς, όπως τα περισσότερα σε αυτήν την ζωή στο χέρι σου είναι! Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την στέρηση, οποιασδήποτε μορφής. Οι χορτάτοι άνθρωποι και εδώ φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο από πλευράς φαγητού είναι πάντα πιο 'λαμπεροί' και αν κάτι θα ήθελα να σου ευχηθώ θα ήταν αυτό ακριβώς, να είσαι χορτάτος!

Η διαφήμιση που ακολουθεί την ανάρτηση είναι η αγαπημένη μου γιατί δείχνει τον έρωτα που ξεπερνάει τα πάντα, το Παρίσι που για μένα είναι σαν δεύτερη πατρίδα, το θηλυκό που περιμένει, το αρσενικό που κυνηγάει, πολύ όμορφη μουσική και ..την αγαπημένη μου σοκολάτα!